QUI SOM?

L'entitat Sant Boi en Positiu TransVIH neix amb la necessitat de tenir un espai intercultural i heterogeni, per tothom, un espai on es puguin trobar persones diverses amb un mateix punt de vista, què és, ser feliç i acceptar-se a si mateix-

 

És una organització amb una orientació purament de normalització i apoderament de les persones i de les seves pròpies circumstàncies.

Principalment volem dirigir-nos a persones seropositives, persones amb diferents tipus d'orientació i gènere o qualsevol persona que se senti exclosa.

Principalment a persones directa o indirectament del col·lectiu TLGBI.

Volem demostrar que per ser diferents, no ens han de marginar, la diversitat nodreix la nostra societat, per això convidem a tothom que vulgui a conèixer altres realitats que estan al nostre voltant.

Som poc flexibles amb actes d'odi cap al col·lectiu, cada acta que faci patir a membres del col·lectiu seran denunciats al Observatori Contra L'Homofòbia de la Generalitat de Catalunya. Lluitem contra l'homofòbia, serofòbia i transfòbia, i qualsevol tipus d'expressió d'odi i discriminació.

Sant Boi en Positiu TransVIH es un lloc lliure de prejudicis de qualsevol tipus, on es tractaran temes i tindrem debats sobre les experiències de persones trans* i seropositives per donar una visió real de la vida d'aquestes persones.

Treballem per l'acceptació de la situació a la vida i així arribar a tenir una millor qualitat de vida i equilibri emocional.

Actualment, Sant Boi en Positiu TransVIH treballa per la prevenció i disposa d'un conveni amb l?hospital Sant Joan de Déu de Sant Boi on acompanyem i derivem a la unitat de malalties infeccioses pr a la realització de la prova ràpida de el VIH, la sífilis, l'hepatitis C i tota la bateria d'ITS en menys de dues hores es coneixen el resultat de manera totalment anònima i confidencial.

Estiguis o no en alguna situació de discriminació , et donem la benvinguda a Sant Boi en Positiu TransVIH.

 

Ets a casa teva!

tienes VIH.gif
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Google+ Social Icon

Telf: 684293760

CIF: G67105726

arxofasbesdiversa.png
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now