Trans*

La paraula Trans* és sovint utilitzada per a descriure a aquelles persones que volen canviar o han canviat ja les seves característiques  sexuals primaries (genitals externs) o característiques sexuals secundàries (borrissol, greix corporal, musculatura, etc ) per a feminitzar o masculinitzar la seva aparença.

Per a altres persones el terme Trans* no té perquè implicar que existeixi cap mena d'intervenció mèdica (hormonal o quirúrgica) ja que el que defineix a la persona seria el fet seria si se senti home o dona independentment que s'hagi tractat hormonalment, pensi fer-ho o no.

La terminologia referent a la identitat de gènere està constantment en canvi”.

Tot el que té a veure amb la terminologia de la identitat sexual o de gènere, és una cosa que està en constant canvi, evolució i redefinició.

És per això pel que paraules o termes que s'utilitzen en un determinat moment poden tenir un significat diferent en un altre, o bé no significar els mateix per a persones de diverses procedències.

Per exemple, les persones transgènere ha estat sinònim de transsexual i a l'inrevés , en unes altres, el fet d'utilitzar l'un o l'altre identificació fa referència a l'existència o no de cirurgia de reassignació genital.

Per tant,  no existeix una única manera de ser Trans*, per la qual cosa més que parlar de Trans* seria convenient parlar de diversitats davant les realitats Trans*.

Segons dades aportades per diferents informes, la prevalença de persones Trans* s'estima en un 1:100 aproximadament, encara que és convenient tenir en compte sempre que conforme més recents són les dades, la prevalença augmenta de manera exponencial. 

*diversitat de realitats Trans

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Google+ Social Icon

Telf: 684293760

CIF: G67105726

arxofasbesdiversa.png
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now